Company Logo

slide 1 slide 2 slide 3

Uitrukken IJsselmuiden

Uitrukken Kampen

Korpsavond Brandweer Kampen 2019

Gisteravond vond onze jaarlijkse korpsavond plaats. Tijdens deze avond worden diploma’s uitgereikt en jubilarissen in het zonnetje gezet door Burgemeester Bort Koelewijn.
Voor de post IJsselmuiden vierde collega Dick Stevens dit jaar zijn 25 jarig jubileum. Dick namens de post nogmaals van harte gefeliciteerd. Ook dit jaar was er een afscheid nemer. In een eerder bericht gaven we hier al even wat aandacht aan. Namelijk dat collega René Vermij na meer dan 20 jaar afscheid nam van de Brandweer. René in het dagelijks leven Bakker kan zijn werk en Brandweer werkzaamheden helaas niet meer combineren. René werd voor zijn jarenlange inzet koninklijk onderscheiden en benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau.
Met pijn in het hart nam René zichtbaar afscheid zijn familie was hierbij ook aanwezig. Voor René was dit echter een grote verrassing. Ook omdat zijn vader herstellende is en in het verleden ook brandweerman is geweest. René van harte gefeliciteerd met je 20 jarig jubileum en we bedanken je voor je inzet bij onze post en wensen jou samen met je gezin alle goeds voor de toekomst.

Ook de collega’s van de post Kampen van harte gefeliciteerd met jullie behaalde diploma’s en Pieter, Derkjan, Johan, Henk, Harry, Wybren en Gerjan van harte gefeliciteerd met jullie jubileum.
Powered by Joomla!®. Designed by: joomla 1.7 templates hosting Valid XHTML and CSS.